Åminne BrukProgram > KONSERT FLYTTAD till 2021

Program 2020

KONSERT FLYTTAD till 2021

FLYTTAD till 13 juli 2021 pga corona. De är redan bokade.

 

MUSIK PÅ BRUKET i sommartid. Musikerna Peter Hallström och Wille Ahnberg återvänder till verkstadsvinden på Åminne Bruk. En miljö de trivs i.

Peter Hallström är musiker, låtskrivare, artist och producent. Låten "Håll mitt hjärta" framförd av Björn Skifs låg 142 veckor på Svensktoppen. Hans "Kärleksvisan" sjöngs av Sarah Dawn Finer kvällen innan kronprinsessan Victoria och prins Daniels bröllop. Låten "Viskar en bön" i samarbete med Mauro Scocco hörs ofta i juletid. Bara för att nämna några av alla hans låtar.

Wille Ahnberg är musiker och läkare. Han har jämförts med Leonard Cohen och Bob Dylan. För att citera Björn Stefanson, Värmlands Folkblad: ”Sånger som är så starka att de förmodligen skulle gå att läsa inför en andlös publik på vilken litteraturafton som helst”.

De båda vännerna möts på sommaren och spelar för sitt höga nöjes skull. Ett nöje som nu kan delas av publiken i Åminne på Bruket en sommarkväll.

Ett samarrangemang mellan Föreningen Åminne Bruksmuseum och Studieförbundet Vuxenskolan.

Information

13 juli

Kl.18 på Verkstadsvinden.

200,- i entrén

Möjlighet till förköp. Kontakta karinaminne@gmail.com för närmare info. En spelning där antalet biljetter endast är 130 stycken.

Händer härnäst på Åminne Bruk

1 maj - 31 augusti

Bisafari på Bruket

Intressant naturupplevelse

Läs mer »

13 juni - 23 augusti

Brukets museum

Gjuteri, masugn, sjömalm, industriminnen

Läs mer »

13 juni - 16 augusti

Konstutställning

Konstutställning

Läs mer »